Åbent hus d. 21. april 2012 kl. 13.00

* Kostume og Joker springning for alle
* Modeshow v/Rytterhjørnet i Frederikssund
* Clinic med Anke Ter Beek og 3 af hendes elever
* Caroline Cecilie Nielsen som er kvalificeret til PL i London rider sit Kur program
* Dyst mellem 2 af klubben`s dygtige dressurrytter
* Galopopvisning på væddeløbsbanen
* Udtrækning af lotteri
* Ponytræk v/Jægerspris Rideskole
* Der er gratis pølser, kage og vand til alle

* Mini loppemarked:
Har du noget rideudstyr, som du vil sælge så har du mulighed for at indlevere det til Camilla som har en bod på dagen.
Kontakt Camilla på 2290 8013

Sara AndersenPræstemarkens MahogniHHR
 Louise LindegårdTequilaHHR

Kostumespringning

Propositioner til HHRs kostumespringning:

Præmie til bedst udklædte

Klasse 1: 40 cm metode B0
Klasse 2: 50 cm  metode B0
Klasse 3: 60 cm  metode B0
Klasse 4: 80 cm  metode B0
Klasse 5: 90 cm  metode B0
Klasse 6: 100 cm  metode B0
Klasse 7: Joker, "Take your own line" max. højde 75 cm

Startsgebyr:
Klasse 1-6: 50 kr. Sløjfe til fejlffrie ekvipager
Klasse 7: 75 kr. Roset samt ærespræmie til placerede ekvipager

Tilmelding:
Senest d. 17/4-2012 på mail: www.hhr@forum.dk eller til Anja tlf 22 999 579. Startgebyr indbetales på Reg. 1342 konto nr. 0425 6052 71. Husk navn på rytter og hest/pony

Sted:
Stævnet afholdes hos Hornsherred Rideklub, Kirkevej 20, 3630  Jægerspris i 20*60 ridehus med opvarmning udendørs på 29*75 ridebane med fiberbund

Regler:
2 starter per ekvipage.
Der må gerne startes 2 gange i samme klasse, dog ikke i klasse 7.
Udklædning er IKKE et krav, men velset.
Voksne må ride på pony såfremt ekvipagen er harmonisk. Heste og ponyer rider i samme klasse. Ingen faste afstande.
DRF’s reglement er gældende hvor intet andet er anført. For at kunne deltage skal du være medlem af en klub under DRF. Stævnet er åbent for alle.
Gyldigt vaccinationsbevis skal kunne fremvises.
HHR påtager sig intet ansvar for uheld, skader eller tyveri i forbindelse med stævnet eller kørsel til og fra stævnet. Det er ikke tilladt på noget tidspunkt at ride uden godkendt sikkerhedshjelm samt sikkerhedsvest efter DRF’s reglement (springklasser for unge under 18 år).

Startlister:
Kan ses her på hjemmesiden senest torsdag d. 19. april

Om klasse 7:
8-10 enkeltspring, der afhængigt af sværhedsgraden, tildeles et tal fra 10-200. Tallet angiver springets pointværdi. Rytteren disponerer over en ridetid på 60 sekunder, og tiden startes, når ekvipagen passerer startlinjen. Rytteren vælger herefter selv, hvilke spring han/hun vil springe, hvert spring må springes op til 2 gange, og må kun springes fra den/de på baneskitsen angivne retninger, men bliver ikke genopbygget ved nedrivning. Hvert spring giver rytteren springets pointværdi. Rives et spring eller dele deraf ned, får rytteren ingen point. For 1. og 2. ulydighed ved tydelig tilridning til et spring (refusering) gives ingen fejl, mens ved 3. ulydighed medfører at ekvipagen udgår. Der kan ikke idømmes ulydighed for volter mellem 2 spring, da linjeføringen er valgfri.
Jokerspring: Dette spring som skal være opbygget efter de normale retningslinjer, men som må være op til 10 cm højere/breddere end klassens fordringer, må som de øvrige springes 2 gange. Hver gang springet passeres fejlfrit, tillægges 200 point, men hvis forhindringes nedslagsdele rives ned, fratrækkes 200 point. Når de 60 sekunder er gået, eller ekvipagen har sprunget alle spring 2 gange, gives signal, og rytteren skal ride over mållinjen. Et spring tæller kun, hvis hestens/ponyens forben har rørt jorden, inden slutsignal gives. Ekvipagen med højeste antal point/laveste tid er vinder.