Ring og Spring 29. maj

Fredag d. 29. maj 2015 er der igen Ring og Spring på HHR.

Du er velkommen til at tage din træner med på dagen, giv os dog lige besked om vi skal afsætte lidt mere tid.....
Det vil være muligt at springe lille plastikvandgrav i alle klasser fra klasse 2 som alternativt spring.

Propositioner:

Klasse 1: Bom på jord metode B0

Klasse 2: 30 cm metode B0
Klasse 3: 40 cm metode B0
Klasse 4: 50 cm metode B0
Klasse 5: 60 cm metode B0

Klasse 6: 70 cm metode B0
Klasse 7: 80 cm metode B0
Klasse 8: 90 cm metode B0
Klasse 9: 100 cm metode B0
Klasse 10: 110 cm metode B0
Klasse 11: 120 cm metode B0

Startsgebyr:
75 kr. pr. start. Sløjfe til fejlfri ekvipage

Tilmelding:
Senest d. 27. maj 2015 på mail: hornsherred@live.dk eller til Zandra på tlf. 50708475

Startgebyr betales på dagen før første start

Sted:
Stævnet afholdes hos Hornsherred Rideklub, Kirkevej 20, 3630 Jægerspris udendørs på 29*75 ridebane med fiberbund og med opvarmning indendørs i 20*60 ridehus

Åbent for medlemmer af følgende klubber: HHR, JET, FJORD, RVV, FAK, ØKR, SLR, HGR og SPR
Hvis din klub ikke er en af de inviterede, kan du på dagen købe dagsmedlemsskab af HHR til 10 kr.

Regler:
2 starter per ekvipage, dog må der startes 3 gange på samme hest eller pony til og med klasse 8 eller 4 gange såfremt min. 2 af starterne er i klasse 1.
Der må gerne startes 2 gange i samme klasse.
Voksne må ride på pony såfremt ekvipagen er harmonisk.

Heste og ponyer rider i samme klasse. Ingen faste afstande.

DRFs reglement er gældende hvor intet andet er anført. For at kunne deltage skal du være medlem af en klub under DRF.

Gyldigt vaccinationsbevis skal kunne fremvises.

HHR påtager sig intet ansvar for uheld, skader eller tyveri i forbindelse med stævnet eller kørsel til og fra stævnet. Det er ikke tilladt på noget tidspunkt at ride uden godkendt sikkerhedshjelm samt sikkerhedsvest efter DRFs reglement (springklasser for unge under 18 år).

Startlister:
Kan ses her på hjemmesiden senest torsdag d. 28. maj

Første start forventes at være kl. 17

www.hornsherred-rideklub.dk

Vi har brug for alt den hjælp for at få en god dag.

Starter du for HHR så har vi brug hjælp til at sætte banen op og tage den ned, så meld dig til op eller ned til Kristina tlf. 24411286.