Det betaler sig at ride pænt!

Derfor er der de lækreste præmier til den ekvipage, der opnår den højeste procent i dressurklasserne for henholdsvis pony og hest, samt den ekvipage der opnår den højeste stilkarakter i springklasserne for henholdsvis pony og hest

Dressur:

Klasse 1: LD2 B pony

Klasse 2: LC 2 B pony

Klasse 3: LB2 B pony

Klasse 4: LA2 B pony

Klasse 5: LA4 B pony

Klasse 6: LD2 B hest

Klasse 7: LA6 A pony

Klasse 8: LC2 A hest

Klasse 9: LB1 A hest

Klasse 10: LA2 A hest

Klasse 11: LA4 A hest

Klasse 12: MB0 A hest

Hver ekvipage kan starte 2 gange på dagen i 2 forskellige klasser

Ryttere over 16 år må ride på pony, såfremt ekvipagen er harmonisk og starter i hesteklasserne

Regler for klubmesterskaber i dressur:

Rytteren skal være medlem af HHR

Vinderen er den ekvipage der opnår den højeste procent sammenlagt i henholdsvis alle ponyklasser eller alle hesteklasser.

Der skal som minimum være 3 ekvipager for at klubmesterskabet kan afholdes

Handicap:

Da vi forventer at hver ekvipage naturligvis melder til det niveau og sværhedsgrad, hvor ekvipagen hører hjemme, har vi i år valgt at indføre handicaps, således at det IKKE er en fordel at melde ned i klasserne.

Ekvipagen får lagt point oven i sin samlede score. Disse point er kun gældende i klubmesterskabet- ikke i den individuelle klasse.

Pointene er som følger:

90 kr. pr. start i Stilspringningsklasser

75. kr. pr. start i klasse 19

Tilmelding:

Skal ske på mail: hornsherred@live.dk eller via www.go.rideforbund.dk. Indskud overføres til konto 0425605271 reg 1342. Husk navn på rytter og hest. For spørgsmål kontakt Anja tlf 22 999 579. Tilmeldingsfristen er lørdag d. 18. oktober 2014

Sted:

Stævnet afholdes på HHR, Kirkevej 20, 3630 Jægerspris. Der rides indendørs i stort ridehus med fiberbund, og opvarmning er udendørs på stor bane ligeledes med fiberbund, der kan tåle enorme mængder vand.

Bemærk: Alle springklasser (med undtagelse af klasse 19) rides i metode S4, hvilket er en stilspringning. Der kan læses meget mere om denne metode på www.rideforbund.dk under springreglementet.

Øvrigt:

Stævnet er åbent for alle der er medlem af en klub under DRF.

DRFs reglement er gældende hvor intet andet er anført.

Efteranmeldelse er muligt i det omfang tidsplanen tillader til 100 kr. i indskud.

Rosetter til de placerede og ærespræmie til minimum 1. pladsen.

Ponyklasserne bliver kun kategoriopdelt i springningen - ikke i dressuren

Regler for klubmesterskabet i spring:

Rytteren skal være medlem af HHR

Vinderen er den ekvipage der opnår de højeste stilkarakterer. Har 2 eller flere ekvipager opnået samme karakter, gælder den hurtigste tid og færrest fejl.

Der skal minimium være 3 ekvipager for at klubmesterskabet kan afholdes i henholdsvis alle ponyklasser eller alle hesteklasser.

Handicap:

Ekvipagen får fratrukket tid for hver klasse. Denne tid er kun gældende i klubmesterskabet- ikke i den individuelle klasse.

Tiderne er som følger:

LF: 0 sekunder

LE: 0,5 sekunder

LD: 1 sekund

LC: 1,5 sekunder

LB: 2 sekunder

LA: 2,5 sekunder

Klasse 19: LF metode B0 er IKKE en del af klubmesterskabet, men kan bruges som opvarmning for de ekvipager der ikke rider højere end LF